Reserveringsformulier

Leuk dat je langs wilt komen.

Er is veel animo voor een plekje op het terras aankomende vrijdag 31 juli en omdat het terras kleiner is dan normaliter zijn de zitplekken als vanzelfsprekend ook beperkter. Voor deze dag adviseren wij dan ook om rechtstreeks te bellen naar het restaurant: 0488 200 202. Online reserveren kan langer duren voordat u per mail bevestiging krijgt of de gewenste tijd nog mogelijk is.

Wilt u reserveren voor een latere dag? Reserveren voor het restaurant doe je door onderstaand formulier in te vullen. Wanneer wij deze binnen hebben, ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging vanuit onze kant. Als vanzelfsprekend werken wij volgens de regels en voorwaarden die gesteld zijn in verband met Covid-19.

Reserveren kan in het voren. Voorafgaand aan uw bezoek nemen wij contact met u op. Op de dag dat het bezoek gepland staat is namelijk het volgende van belang:

  • Je had de afgelopen 24 uur geen klachten als hoesten, niesverkoudheid, koorts (38 gr.) of benauwdheidsklachten.
  • Je hebt op dat moment geen huisgenoot met koorts e/o benauwdheidsklachten.
  • Je hebt het nieuwe Coronavirus niet recentelijk gehad, wat is vastgesteld met een laboratoriumtest de afgelopen 7 dagen.
  • Je hebt de afgelopen twee weken geen contact gehad met een huisgenoot die het Coronavirus heeft.
  • Je bent niet in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het virus is vastgesteld.

Mocht een van bovenstaande punten wel op jou of je tafelgenoten van toepassing zijn, dan vragen we je de afspraak (gedeeltelijk) te annuleren en dan zien we jou/ de betreffende persoon graag een volgende keer verschijnen!

Mocht je vragen hebben, kun je ons bereiken door te bellen naar 0488 200 202 of een mail te sturen aan horeca@watergoed.nl. 

Wil je reserveren voor bijvoorbeeld een BBQ of een andere bijzondere gelegenheid?
Wij staan graag voor je klaar!

Team Restaurant Watergoed