Voorgerechten

Broodplankje 5

Vers afgebakken oerbrood met dippers

Platter 9,5 p.p.

Samengestelde platter met diverse vlees en vis specialiteiten (vanaf 2 personen)

Loempia van eend 7,5

Loempia van eend met rucola, dungesneden prei en Hoisinsaus

Mosterdsoep 6

Soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

Salade van geitenkaas 12

Lauwwarme salade met rucola, honing, appel, walnoten en een kruidendressing

Rundercarpaccio 11

Rundercarpaccio met een huisgemaakte pesto en Parmezaan krullen

Kaasfondue 18

Fondue van heerlijke kazen, witte wijn en knoflook (goed voor 2 personen)

Wrap 7,5

Gevulde wrap met diverse Oosters gebakken groentes en specerijen

Zalm & Tonijn 10,5

Frisse salade van gerookte zalm met een rilette van tonijn

Hoofdgerechten

Kabeljauw 21

Kabeljauw medaillons met een frisse saus van groene kruiden

Oerhammetje 18

Zacht gegaarde ham met een jus van grove mosterd

Vleesspies 22

Spies van kalkoen, varkenshaas en biefstuk met een pittige salsa

Spareribs 19

Overgoten met een heerlijke huisgemaakte marinade

Runderbiefstuk 20

Malse runderbiefstuk met een romige pepersaus

Lamskoteletjes 19

Lamskoteletjes met een honing tijmsaus

Lasagne 18

Lasagne gevuld met diverse groentes, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en mozzarella

Varkenshaas 19

Varkenshaas medaillons met een romige champignonsaus

Platter 22,5 p.p.

Samengestelde platter met diverse vlees en vis specialiteiten (vanaf 2 personen)

Nagerechten

Dame Blanche 7

Drie bollen vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom

Yoghurt ijs 7

Biologisch yoghurtijs met bosvruchten en slagroom

Crème brûlée 7

Klassieke Crème brûlée met vanille ijs en slagroom

Cassata 7

IJstaartje van 3 soorten roomijs met slagroom

Dessert platter 8 p.p.

Samengestelde platter van diverse zoetigheden (vanaf 2 personen)

Kindergerechten

Kinderen krijgen na afloop een kinderijsje met een verassing

Kwik 7,5

Pasta met een bolognese saus

Kwek 7,5

Spies van kippendijen met frietjes, appelmoes en roerbakgroente

Kwak 7,5

Kibbeling met tagliatelle en roerbakgroente geserveerd met cocktailsaus

Laat je verrassen met een plattermenu!

De gerechten worden geserveerd op grote rustieke houten planken. Ieder krijgt zijn eigen bordje zodat je alle lekkernijen kan delen met je tafelgenoten. Er wordt gestart met acht warme en koude voorgerechten, gevolgd door heerlijke vis- en vleesspecialiteiten geserveerd met oerfrieten, groenten en een frisse salade.
Kies je voor een drie gangen menu, dan sluiten we af met een plank vol met zoetigheden als ijs, bavarois, mousses en heerlijk fruit.

Twee gangen plattermenu 25,5 p.p.
Drie gangen plattermenu 32,5 p.p.