Kaart zomer 2021

Zoals aangekondigd in de laatste persconferentie mogen we gewoon gasten ontvangen, maar nog wel mét restricties. TE leuk om weer gasten op Watergoed te hebben. 

Uiteindelijk wachten we allemaal op die verdere versoepelingen van de maatregelen. We kunnen niet wachten om terug te gaan naar de situatie waarin je vrij kunt binnenlopen, we met meer personen aan een tafeltje plaats mogen nemen en we desgewenst ook gewoon binnen kunnen eten. Maar tot doen tijd kun je al terecht voor een kop koffie met lekkers, een smakelijke lunch, gezellige borrel met vrienden EN diner! Voor het diner maken we gebruik van dagspecialiteiten, dat betekent dat de specials van de chef dagelijks kunnen wisselen, zowel de voor- als hoofdgerechten. Daarnaast kunnen de gerechten van de lunchkaart ook gedurende de avond besteld worden.

Een bijzondere gelegenheid of iets te vieren met een groep (zodra de maatregelen dit weer toestaan)? Informeer naar de mogelijkheden om te reserveren buiten de reguliere openingstijden. Vanuit het restaurant en vanaf het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het water.